Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:55 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
 Рецепта: Тигани ТЕФАЛ
Сготвено на: 05 Ное, 2008 7:58 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
lili-lili написа:
Здравейте,що се отнася до тиганите с тефлоново покритие наистина се почистват много лесно,но не с търкане и разни препарати,понеже се нараняват много лесно от мазнините останали след пърженето.Затова аз след като приключа с пърженето, само изливам мазнината без да правя нищо друго,слагам малко веро,напълвам тигана с гореща вода и го оставям да се накисне.След това е много лесно само с гъба и веро.Моят тиган е на една година и няма нито една драскотина.


Така е, а освен това, не бива да бъдете параноични на тема "да скръцне"...
Просто с тефлоновите съдове това не е възможно по идея.
Аз имам тиган, български, мисля, варненски, който е поне на 20 години, почерня отвътре и не е мръднал като покритие.
В крайна сметка, тефлонирането е вид покриване с пластмасата "Тефлон", а това покритие рано или късно започва да се отлющва. Досега съм изхвърлил 2 тенджери, една тавичка и един тиган, колкото и да ми бяха любими.
Нищо друго не е необходимо, освен съвета на lili-lili :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB