Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Юли, 2018 9:32 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
 Рецепта: Чугунен Тиган
Сготвено на: 15 Окт, 2006 9:11 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Фев, 2006 12:39 am Пон
Мнения: 8
Image
Ето какво тиганче си взех днеска води се чугунено. А дано на е такова. Доста е тежко. Тиганчето е 35 кинта по малкото, а 45 е по голямото, а капака се купува отделно за 4 кинта.

Марката е roch guss казжат че е Итали ама мисля е Турки ,нещо не ми излизат снимките ???


Attachments:
File comment: ето го
tigan.JPG [56.34 KiB]
Downloaded 259 times
tigan 3.JPG [71.37 KiB]
Downloaded 233 times
tigan 1.JPG [65.14 KiB]
Downloaded 250 times
tigan4.JPG [45.7 KiB]
Downloaded 242 times
tigan2.JPG [48.13 KiB]
Downloaded 235 times
tigan.JPG [56.34 KiB]
Downloaded 227 times
 Profile  
 
Сготвено на: 15 Окт, 2006 10:33 pm Нед 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
trabant написа:
нещо не ми излизат снимките ???


Как се визуализират снимки във форума.


 Profile  
 
 Рецепта: Чугунен Тиган
Сготвено на: 16 Окт, 2006 9:56 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Добре дошъл, Тарабнте! Има ли начин да щракнеш тиганчето така, че да су види дебелината на дъното му?

Ползва ли го вече? Как е?


 Profile  
 
 Рецепта: Чугунен Тиган
Сготвено на: 16 Окт, 2006 12:15 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Фев, 2006 12:39 am Пон
Мнения: 8
ами да ти кажа дебеличък е най малко половин сант има .Тва отгоре според мен е пак некво покритие.Пробвах го с нещото което така си пробвам тиганите направих яйца на очи.Е не е като тефала направо без шпатулка от тигана в чиниата .Трябваше ми дървена лъжичка.Най интересното е че като загрей после мноо трудно изтива и като сложа олио то седи някак си на капки:) ами ще го пробвам няколко месеца и тогава трябва да си кажа впечетлението защото при мен тигани повече от 1 год. не издържат.


 Profile  
 
 Рецепта: Чугунен Тиган
Сготвено на: 16 Окт, 2006 1:16 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Със сигурност е някакво покритие, ама май не е тефлон. Вече не помня, ама при новите тефлони оливието не седеше на капки май... :roll:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB