Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 9:33 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 02 Сеп, 2008 11:05 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Днеска случайно намерих в Метро WOK от ЧугунЬ и то за без пари 15лв. Като тествам ще пиша още. Объркали са го м/у другото и го водят за лат алуминии на етикетите.


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 03 Сеп, 2008 8:18 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Кабал, сигурен ли си, че е чугунен и че сбъркан етикета? Трябва да е много тежък, ако е чугунен.


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 03 Сеп, 2008 10:09 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Сигурен съм. На самата кутия си пише правилно че е от чугун и си е бая тежък.


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 03 Сеп, 2008 11:13 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Незнам , точно твоя тиган какъв е, но аз имам такъв от лят алуминий, който също много тежи. Притеснява ме цената, а може и наистина да са се объркали.А и в крайна сметка ако върши работа има ли значение?


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 03 Сеп, 2008 11:53 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Да ти е честит тогава. Наистина е много полезна придобивка.


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 04 Сеп, 2008 10:29 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Пък ако не става за готвене, винаги можеш да го нахлюпиш на Лени на главата, нали? :P


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 05 Сеп, 2008 4:37 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Алеко, тоя съвет от личен опит ли го даваш. :mrgreen:


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 06 Сеп, 2008 5:45 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
IPA написа:
Алеко, тоя съвет от личен опит ли го даваш. :mrgreen:


Естествено! Да знаете само как й отива на ЗМ нашият уок!


 Profile  
 
 Рецепта: ЧугунЬнен WOK
Сготвено на: 12 Сеп, 2008 11:10 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Май, 2008 9:52 am Пон
Мнения: 157
Хммммм,
уок-ът си е много хубав, ама аз мисля, че и без него мога да поддържам актуалната модна линия ;) Пък и понеже е доста тежък този чугун (няма как да го сбъркаш с лят алуминии, просто не е толкова дебел, а си тежи), предпочитам да си седи на печката и възможно по-далече от главата или други части на тялото ми.
Между другото същото нещо (почти де, защото не беше на факелман, а на някаква си друга фирма), в бриколажа е 99лв. Просто нещо не ми се връзва...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми

Topic Replies
ЧугунЬнен сач 17

Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB