Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:06 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Фев, 2005 4:26 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 07 Фев, 2005 10:04 am Пон
Мнения: 12
Location: Драгалевци
Какво мислите за тази форма? Дали ще се изпече успешно тортата?
Image


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2005 4:54 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Моите блатове стават хубави само в тавите от печката и в долната част на електрическата тенджера. Ако е по-дебел блата, може и да не се надигне или изпече равномерно, но това зависи и от фурната, не само от формата.
Моята препоръка е, ако имаш възможност, първо си вземи обикновена тавичка на същата фирма, ако в нея се получи, ще стане и в 'по-засуканата'.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2005 5:30 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Image Честно да ти кажа нямам си и на идея...бисквитка ти е дала хубав съвет,обаче аз погледнах от къде е снимката и незанам защо,но на подобни фирми (или както там се наричат) нямам доверие.. :oops:
Нямат ли някъде шоу рум,за да се увериш с очите си ,че тавичката не някое "тенеке"..т.е. прекалено тънка :arrow:, което може да доведе до незадоволителни резултатаи?
Колкото до чисто теоритичното опичане на толкова голям и висок блат..сигурно е възможно с подходящатат рецептаImage едва ли ще стане със всяка..
Много съжалявам ,че не мога много да ти помогна,но самата аз не съм голяма "майсторка " на кексове и торти.. :oops: ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2005 7:11 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 07 Фев, 2005 10:04 am Пон
Мнения: 12
Location: Драгалевци
Много благодаря за съветите! И на мен не ми вдъхва доверие и май ще се въздържа засега, за да няма после :hair: А иначе ми се струва, че съм виждала някъде тези стоки в магазин, ама къде ли....?


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2005 8:18 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Виж каво намерих на сайта им:Магазин: гр. София, ул."Кърниградска "№ 1а
Дано това те устройва! :)


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Юли, 2005 5:04 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 14 Юни, 2005 12:51 pm Вто
Мнения: 8
Location: София
Моето мнение като сладкар ( имам 17 год. стаж\ е ;че 1-во може и да се иэпече;но дали няма да се счупи.2- ро това е само блат/ а крема къде ще се сложи.Може да се раэрежат на 2 и м\у тях; но доста е играчка;;;;;НАЙ-добре отделни блатове да се иэпекат( раэлична големина \ и ето ти няколко етажна :cheers:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB