Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 12:53 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Юли, 2004 8:51 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Видях твоята рецепта за палачинковата торта с патладжани. Сигурна съм че е мно-о-го вкусна, следователно трябва да си и майсторка на палачинките. Твърдо съм решила да я направя, но е горещо-о-о.... :? След като попреминат горещините обещавам, че ще я приготвя.
8) Овации за солената палачинкова торта!


 Profile  
 
 Рецепта: Wok?
Сготвено на: 16 Юли, 2004 7:26 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ти пък ме засрами!! :oops: :oops: :oops: Майсторка ха-ха!Просто това едно от първите неща които се научих да готвя(още от малка)!Благодаря ти обаче за хубавите думи! :oops: :)


 Profile  
 
 Рецепта: Wok?
Сготвено на: 09 Сеп, 2004 4:28 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Сеп, 2004 4:14 pm Сря
Мнения: 21
Location: София
Раза е права!! Уокът трябва да е тежък ....аз имам един оригинален, китайски на 100 г, минал през кухнята на един кораб поне 20 г....върха е, нищо общо няма с тефала...и само газ и по възможност зехтин, точката му на кипене е по висока...трябва да започне да пуши но никога не изкипява като прегряло олио :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB