biskvitka написа:
Грилът е бързонагряващ се реотан, иначе си има обикновена скареста подложка (с отвесни пръчки) и обикновена тавичка, в която да се стича мазнината.
Забравих да допълня, че може да се готви на три нива и има опция за поддържане на храната топла. Но градусите са от 100 до 250 С, а аз обичам сирене, печено на 300 С
Относно целите пилета: струва ми се, че е голяма цапотия, а и цяло пиле ще ми дойде в повече. Мога да си опека една порция в плик за печене, хем ще е прясно, хем чисто
.
Биски, нещо не мога да загрея какви са тези "вертикални" (респективно "отвесни") пръчки на хоризонтална решетка...
Гледано откъде са вертикални или хоризонтални.
За мене всички пръчки на една хоризонтална (като на всяка фурна) решетка са си хоризонтални...
Моля те , обясни.
Апропо, и аз заглеждам подобни мини-фурни, макар че съм си доволен от "Раховец"-а. Иска ми се да се подновя и да си взема нещо малко, но задължително с вентилатор и грил .
Като разгледах наличните по магазините в Пловдив, най-напред установих, че вратичките им са напълно неуплътнени и изобщо не ми харесаха като техническо изпълнение.
Моля някой, който има повече опит, нека да даде някакви линкове към нещо по-така...