Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:51 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2010 3:02 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Здравей и добре дошла/дошъл!

Ако беше дал(а) модела, щеше да е по-лесмо. Иначе тук има за BM 3985
Code:
http://www.manualsonline.com/mdownloads/1ba97424-2539-402c-92df-a987eb8a86d3.pdf


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2010 3:29 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
nini-moni, не се стряскай, че машината се нагрява. Проблема е колко се нагрява. Защото, за да стане хубаво тесто, трябва температура около 23° за втасване. Така че машините за хляб подгряват тестото на необходимата температура. На теб отвън може да ти се струва много топла, но ако можеш, премери вътре колко са градусите и така ще разбереш дали наистина има проблем.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB