Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:12 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Юли, 2011 3:30 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Оризът се вари в купа без дупки, каквато би трябвало да има в повечето модели; иначе няма как да поеме достатъчно вода.

Другият вариант е да накиснеш ориза за няколко часа в студена вода и да го вариш върху тензух или в торбичка за запарване на чай, но в продължение на час, час и половина минимум.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Юли, 2011 3:34 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
Ще трябва да погледна в някой магазин явно, че този модел е без такива екстри :)


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Юли, 2011 6:19 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Голяма минавка, да купуваш втори уред :(


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB