Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:54 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Апр, 2005 11:33 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Изключително големи благодарности за тази информация!
Имах голяма нужда да науча нещо в тази област.
Само при индукционните не ми е ясно как може да се готви в съдове от Йенаглас, най-вероятно няма да може.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2005 1:25 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
gotin написа:
Изключително големи благодарности за тази информация!
Имах голяма нужда да науча нещо в тази област.
Само при индукционните не ми е ясно как може да се готви в съдове от Йенаглас, най-вероятно няма да може.

Радвам се, че ти е харесало, gotin. И тъй като Лудетина вече декларира принадлежността си към физиката, остава тя да ни светне :idea: по въпроса.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2005 2:44 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Не съм Лудетина, но знам, че на стъклокерамични котлони не се готви в съдове от огнеупорно стъкло точно заради бързото нагряване. То си го пише и на самите съдове (или по-точно на етикетите върху тях).


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Апр, 2005 12:09 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Аз готвя на газ. Някой може ли да ми каже на практика каква е разликата при готвене на тъклокерамична печка и газов котлон?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB