Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:34 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 21 Юни, 2005 9:12 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Съставки:
листенца от една червена роза
1 щипка захар
5 капки лимонов сок
шампанско
розово масло
Приготвяне:
Листата се нарязват на ситно(няколко се оставят за декорация) и се сипват в чаша за шампанско. Подправят се със захар и лимонов сок. Долива се студено шампанско, капват се 5 капки розово масло и се сервира, украсен с целите листенца.

Наздраве!


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Юни, 2005 11:45 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Ух Русокоске! Ти си била не поет , а поетеса! Разчувствах се. Много романтично. (Дръж се жено! коктейлът идва!)


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Юни, 2005 10:51 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Rus0koska написа:
Наздраве!

Ако наистина е истинско розово масло 5 капки стигат за стабилизиране на аромата на половин литър парфюм...
Множко са.
Даже и една капка е твърде много.
Ако е розова вода или розов конкрет по-може.
Ако е истинска розова вода 4-5 капки са достатъчни.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Юни, 2005 9:44 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Това което се слага в коктейли и сладкиши не е чак толкова ароматно


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB