Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:59 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Фев, 2008 12:36 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Юли, 2007 6:29 pm Пон
Мнения: 58
Location: дупница
Както казва един познат: "Не е важно да ти е удобно, по-важното е да си гъзар!" :lol:
...По нашенско ледът се ражда на големи кубчета - бъркам с два пръста в чашата и си го изваждам! След това си облизвам пръстите! :jump2:


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Фев, 2008 6:35 pm Сря 



Стренера е представката на някой шейкъри.....Тя е е доста големи процепи, така че напитката се процежда така да се каже, а лека остава. Моя шейкър има стренер на дупки.


  
 
Сготвено на: 08 Фев, 2008 3:18 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Яну, 2008 8:54 pm Сря
Мнения: 9
Аз пък си харесвам сухото мартини с Мартини, само че бианко, и в колаборация 1:1 с джина... С изстудени във фризера чаши и топли съставки, за да може да се разредят малко докато се охлаждат....



Чак ми се допи


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB