Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:43 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Юни, 2004 5:49 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 5:35 pm Пон
Мнения: 85
Някой знае ли точно при какви температури се сервират белите и при какви червените вина? Дали виното от хладилника губи от своите качества? Аз лично го предпочитам силно изстудено, но съм чувал че някои вина трябва да се поднасят на стайна температура. Защо?


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Юни, 2004 6:45 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
На този сайт има доста информация:
http://www.vinoto.com/display.php
Включително и за температурата и начина на съхранение :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB