Необходими продукти:
0.700 л. червено вино (аз използвам Мерло)
0.200 л. червен ром
0.100 л. червен вермут
1л. нат. сок от портокал
1л. нат. сок от грейпфурт (червен портокал)
1 ябълка (зелена)
1 лимон
1 портокал
канела
Начин на приготвяне:
В голяма купа (аз понеже нямам толкова голяма ползвам тенджерка

) изсипете червеното вино, рома и вермута, към тях се прибавят соковете и се разбърква. Слагат се и нарязаните плодове. Накрая цялата течност се подправя с канела.
Сервира се в ниски чаши (като тези за уйски), без лед, на стайна температура. Чашата може да се украси с резен портокал и пръчка канела. Коктейлчето става много приятно и сладко. Подходящо е за по студените сезони
