Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:15 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 16 Юни, 2008 11:09 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
И аз за първи път като му чух името си умрях от смях, но с чуждите езици често стават такива недоразумения. Между другото, това е един от най-консумираните френски аперитиви - и по заведения и в домашна обстановка. Аз му станах горещ привърженик.

Рецептата е много проста:

9 части сухо чампанско (много изстудено)
1 (или 2 части) ликьор от касис

Приготвя се директно в чашата, като първо се налива ликьора.

(Аз си го правя понякога с ликьор от малини, за разнообразие)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB