Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:42 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Ное, 2005 4:11 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
В такива случаи шкембето хич не ми помага. Предпочитам Алка Зелцер! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Дек, 2007 12:59 am Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Направих и аз опит да ям "Яйца по панагюрски" в Панагюрище.
И понеже кръчмата беше към хотела си позволих да попитам другарката как ги правят. Оказа се, че ги правят всякак. В този случай ми ги сервираха със съвсем малко, ситно настъргано сирене около "запарените" (така ги нарече тя) яйца, но на други места в Панагюрище ги правели и с мляко. Както и да е, аз не съм яйцояд, така че не ми пукаше особено за точно тази рецепта, но пък си беше любопитно.
А за другите хранителни приключения в Панагюрище тук.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 17 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB