Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:01 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Яну, 2006 9:58 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 10:19 pm Нед
Мнения: 120
Location: София
Алеко написа:
Ееее, тук съвсем се отнесе вече! Как можа да набедиш любимите ми царевични уискита така? Та ако са наистина толкоз отровни, половин Америка да е измряла бе!


Напълно подкрепям Алеко! "Вискито си е виски"... ечемичен или царевичен малц, отлежал в дъбова бъчва...това си е живо лекарство за всякакви болести.
Да, има доста измишльотини на пазара и "yosif" е прав за различните видове алкохолни изпълнения, но...
Пил съм доста неща, приготвени в домашна обстановка, и много от тях са били доста добри... пъпешова ракия, например...
За коняка...хм, имах проблеми с дробчето преди доста години, точно от съни и то от старото, супер истинско...
Не, не... вискито си е виски!
Бърбъна...ами то си е виски!
Сега, ако го разреждаш с бира, както го правят ония "натовци"... това вече е друга тема, мисля...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB