Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:21 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Сеп, 2010 12:43 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Авг, 2010 8:21 pm Сря
Мнения: 12
"Дип" (англ. dip) буквално преведено е "топване/топене", което казва всичко. И това е сос, с който не се маже (най-малкото върху арабски питки), а, обикновенно с ръка (англ. finger food), се ТОПИ месо, зеленчуци, плодове и др. в този сос.
Не че си няма и български думи :-)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB