Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:53 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Ное, 2006 3:38 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Рецептата, която е пуснал Йосиф е почти същата като Гръцки чеснов сос на Алеко.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Ное, 2006 4:15 pm Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Направо си е същата.
Който може го може :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Ное, 2006 8:21 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Окт, 2006 12:26 pm Сря
Мнения: 85
Location: София
MR.LAZY написа:
В темата "Творчески хаос от кус-кус" телец написа:
....но кайсиевите ядки счукани ли са,като при скурдуля или нарязани?
Какво е това скурдуля? Гугъла мълчи като пукел, та реших да запитам...

Доколкото съм запозната е румънска чеснова паста-от чесън, счукани орехи,мляко и олио и върви като подправка на рибни ястия, меса и др.Не съм сигурна за правописа, но звучи скУрдУля


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB