Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:45 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Дек, 2006 10:29 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Какво ще приготвите тази година за Никулден? Шаран или нещо по-така? Аз лично след опита ми съвсем скоро с една мерлуза (много хлъзгава и ужасно трудна за чистене) май ще взема някакви рибешки филета.


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Дек, 2006 12:18 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Аз ще спретна финландската треска от последното Меню, много добре ми звучи :mrgreen:
Шаран съм правила един единствен път и макар да не стана лош, не изпаднахме във възторг. Аз изобщо не си падам по сладководна риба особено...мирише ми на тиня :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Дек, 2006 12:26 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
И на мен шаранът ми мирише неприятно.
Някакво филе ще търся, то ако е прясно, лесно ще се намери рецепта. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Дек, 2006 10:41 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
При нас поговорката "Когато няма риба и ракът е риба" напълно се оправда. Празничната вечеря включваше Кюфтета от рачешко месо по луизиански. Е, вярно че вместо рачешко ползвахме сурими, ама ние не сме чак такива махнаджии.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Дек, 2006 12:44 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
При нас ролята на риба беше изпълнявана от калмари - само те ми харесаха в околните магазини. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Дек, 2006 1:48 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Ние бяхме на имен ден, където имаше сандюффчета със сьомга и аншуа.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Дек, 2006 4:59 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Тоя път и аз се ограничих с най-великолепния ми фаворит, малко пушена сьомга и домашен хайвер. И ич не съжалявам.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB