Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:33 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Фев, 2007 1:27 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Хе-хе, майтапче. Моля, модераторите да не местят темата. Нали ни е празник днес и трябва да си омеся :lol: :lol: :lol:.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 1:35 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
1. Взимаш една дупка.
2. Около дупката правиш пръстен от тесто.
3. Вариш.

Най-важното е дупката да е с подходящ размер! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 2:37 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Като ти е празник, що не го пусна тук. :twisted:

Що вчера не каза едно :YY: за Свети Трифон. :YY:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 5:03 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Щото го празнувам по нов стил :P


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 5:48 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Минаваш се - ако го празнуваш и по стар стил, ще празнуваш два пъти. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 7:55 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
И два пъти да точа геврек? Никогиш!


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 8:10 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Чакай де, нали геврекът е за днес. Ти разточи ли го? :twisted:

А Трифона уважаваме с вино. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 8:16 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Бай Трифона като един мъжага също го уважавам с гевреци :mrgreen:.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2007 8:26 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Ми добре, точи си гевреците. :twisted:
Ние ще дегустираме дестилирано грозде и ферментирал екстракт от грозде с отбрани мезета. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB