Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 64 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3
Message
Сготвено на: 03 Май, 2011 11:22 am Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Щом е бил без конци е бил точно като за мен:) Аз пък не разбирам манията по конците в козунацита. И репликата за конците "Защото това са истинските козунаци" някак ми е смешна.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Май, 2011 1:58 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Абсолютно! Подкрепям.
Конците не правят козунака. По тази логика десетките хлябове с яйце ,които съм опекала - са перфектните козунаци?!? Защото са с конци?!? :P
Лейзи, глезиш се излишно .;) Козунака изглежда превъзходно.

Аз да се оплаче, че ядох заек на Великден (някои от вас знаят ,че никак не го обичам, ама какво да се прави - любов , жертви..). За Гергьовдн отивам при мама на зелена салата и ярешко.Ще си направя и козунак за да компенсирам. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Май, 2011 6:10 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Eй, тази женска солидарност ...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 64 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB