Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:04 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 25 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Апр, 2007 4:20 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Какво ще кажете :lol: :lol: :lol:
Както си му е реда - с 1-во; 2-ро и десерт ;)
Image

Image

Image


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Апр, 2007 5:03 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
revit_fan написа:
Какво ще кажете...

Красота!!!


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Апр, 2007 5:14 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
В момента нищо не мога да кажа - надявам се разбираш :ligi: , особено десерта - много обичам бъбречета за десерт. :facelick:


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Апр, 2007 6:15 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Прекрасно меню! Направо съм безмълвен пред толкоз карсота!


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Апр, 2007 6:44 pm Пон 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Revit, не бива да правиш такива неща, особено ако го гледат гладни хищници :P Ох!


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 9:27 am Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Аз може ли да поискам допълнително от второто :)


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 9:34 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Аз по бай-ганювски да попитам: "И откъде ги намирате тез' хубави месца?"


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 12:44 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Добре се получи, както винаги де :lol:
Месцата са от месарницата ;)
Някой да има въпроси по Десерта?
Има нещо, което Ви убягва според мен.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 1:46 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Не са ли бъбречета? :)


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 1:52 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Екстравагантната скара :?:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 2:46 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Подредени са така само за снимката.
Иначе бъбреци никога не се пекат така, на скара
с дървени въглища.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 3:46 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
revit_fan написа:
Иначе бъбреци никога не се пекат така, на скара
с дървени въглища.


Може ли по-подробно. :roll:

Пекли сме бъбреци на скара с газ.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 4:26 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Гасят скарата бъбреците.
За да не се случи това, се
пекат заедно с ребърца или вратни пържолки.
Едно до друго наредени. Едното гаси, другото пали и така ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 4:35 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
В самия бъбрек има повече течност, отколкото в друго месо - така ли да разбирам. :idea:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 4:49 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
IPA написа:
В самия бъбрек има повече течност, отколкото в друго месо - така ли да разбирам. :idea:

Тече кат лейка, к'о ме разбираш :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 5:29 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
revit_fan написа:
Тече кат лейка, к'о ме разбираш :lol:


:lol: :lol: Ценна информация за карантийоядци. Аз си оставам на второто ястиЕ, ако може :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 5:36 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
revit_fan написа:
Тече кат лейка, к'о ме разбираш :lol:


Смени ги с агнешки / ако успееш да намериш /, печеш цели - не като свинските разполовени, и нема лейки и прочее течове. :mrgreen:

Тъкмо сега им е сезона. ;)

Уж не съм кьорава, но чак сега забелязах липсата на дим на третата снимка.

Браво revit_fan, вече си имаме специалист по скара. :grill:


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2007 7:52 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Направо е ангажиран за първия пикник за сезона!


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 9:27 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Аз пледирах за подфорум "СКАРА" ма Шефа ме отреза :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 10:03 am Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Досега не видях една рецепта за скара, за какво ще ти е цял форум. Пък и скарата няма кой знае какви разновидности.

Освен това ще те помоля, да качваш снимките в галерията, защото не всички имат бърза интернет връзка и страница с толкова много снимки е кошмар за отваряне.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 10:12 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
ок, махам ги - ти не успя ли :?:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 10:14 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Моля, не ги махай!

Само ги премести, че как иначе ще накараме цялото кралско воинство да се помъкне на пикник?


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 12:24 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Дек, 2006 1:14 pm Пон
Мнения: 36
Оооох лелеее ! Ние с приятелите също открихме сезона със скарата на едни палатки. Тъй като виждам ,че си запален скараджия какво ти е мнението да се използва плоча вместо скара ? Един приятел ми даде идеята на вилата да ми направи голяма плоча върху която да се пече. Няколко плюса виждам аз
Няма да е толкова канцерогенно защото няма да се опушват ( което май си е минус за вкуса направо хехе ) обаче ще са по-мазнички май


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 1:36 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Капитане - нямам опит с плочите.
Пекъл съм на плоча в казармата ;)
метахме едни мръвки - ма то там знаеш как е.
Заслужава си да пробваш, ако имаш мерак и място.
Гарантирано вкуса няма да същия.
Всяка термична обработка на месото си има своя чар :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 3:36 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Папкал съм мръФки, изпечени на камък. Няма по-вкусно нещо!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 25 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB