Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Апр, 2024 9:04 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 25 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Апр, 2007 12:24 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Дек, 2006 1:14 pm Пон
Мнения: 36
Оооох лелеее ! Ние с приятелите също открихме сезона със скарата на едни палатки. Тъй като виждам ,че си запален скараджия какво ти е мнението да се използва плоча вместо скара ? Един приятел ми даде идеята на вилата да ми направи голяма плоча върху която да се пече. Няколко плюса виждам аз
Няма да е толкова канцерогенно защото няма да се опушват ( което май си е минус за вкуса направо хехе ) обаче ще са по-мазнички май


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 1:36 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Капитане - нямам опит с плочите.
Пекъл съм на плоча в казармата ;)
метахме едни мръвки - ма то там знаеш как е.
Заслужава си да пробваш, ако имаш мерак и място.
Гарантирано вкуса няма да същия.
Всяка термична обработка на месото си има своя чар :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2007 3:36 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Папкал съм мръФки, изпечени на камък. Няма по-вкусно нещо!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 25 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB