Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Мар, 2008 7:50 pm Пон 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Мисля, че нямаш право да посочиш сайта :P
Но значи за едно и също говорим. Аз от чисто любопитство искам да пробвам Ърл Грей на филийка с масло, както и свинското, инжектирано с ананасов сок.
Относно готвенето на месо на двуцифрена температура - нали така са готвели прадедите и са били значително по-здрави от нас. Апропо, най-прекрасния хляб, който съм опитвала го прави майката на свекърва ми, в пещ на двора, захранвана основно с царевични кочани. Първоначално отказах да повярвам, че в такова нещо може да се създаде достатъчно висока температура за изпичане на хляб, и то едричък, но явно е възможно.
Та подозирам, че постмодерната/молекулярна кухня преоткрива технологии на готвене, които са значително по-здравословни от днешните. Много интересна тема...


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Мар, 2008 8:41 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Куцо пиле,ако някой ден имаш време за забаление и любопитството ти е толкова голямо колкото моето ,можеш да пробваш с рецептата от кошчето ,а добавките можеш да си ги набавиш от всяка аптека която изработва рецепти.Аз също ще пробвам скоро и други неща.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Мар, 2008 9:56 pm Пон 



Ние сме опитвали шоколад със синьо сирене, както и шоколад с люто под няколко форми: шоколади, мусове, сладкиши...всичките са вкусни.


  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB