Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:09 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Юли, 2008 8:40 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз мисля, че има и икономическа страна на въпроса. Представете си колко китайски ресторанти ще са принудени да си сменят фурните, за да спазят наредбата. Значи някои фабриканти на фурни вече си потриват ръцете. Защото съм твърдо убедена, че лакирана патица ще продължи да се приготвя в Европа.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Юли, 2008 10:26 am Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Кристи, то винаги става въпрос за пари.

Мислиш ли, че тия пещи по ресторантите отделят повече вредни газове от колите на евробюрократите, както и локалните такива.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Ное, 2008 10:13 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Юли, 2007 6:29 pm Пон
Мнения: 58
Location: дупница
IPA написа:
Кристи, то винаги става въпрос за пари.

Мислиш ли, че тия пещи по ресторантите отделят повече вредни газове от колите на евробюрократите, както и локалните такива.


Ако искаш да знаеш , евробюрократите отделят много повече вредни газове не през ауспусите си ! Но какво да се прави - глобализмът настъпва ...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB