Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Апр, 2024 1:32 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 46 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 28 Окт, 2008 1:58 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
biskvitka написа:
Благодаря за поздравленията!

Кристи, не шофирам и нямам такова намерение. Нека Шефът се прави на трезвеник, пък на кого му пука как са се насвяткали пътниците отзад? :P

Това със "стайната" средновековна температура скоро ще стане факт и при нас - като не ни пускат парното, ще се топлим с червено винце на "стайна" температура ;)


Олеле, чак сега ми светна защо тези дни упорито допивах една бутилка червено, вярно по половин чаша, ама факт. Явно и у нас е кучи студ. :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Окт, 2008 2:33 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Имате още една седмица за червено със стайна температура, после ще трябва да минете на бяло, поради очакваното застудяване. А при по-голям късмет може да имаме и време за розе. :mrgreen:


Last edited by IPA on 28 Окт, 2008 2:44 pm Вто, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 28 Окт, 2008 2:41 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аз лично нямам нищо напротив зимата да пия червено вино и на топло. :) .Стига да е с подходящата "стайна" температура. :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 46 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB