Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:54 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 18 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Мар, 2009 4:19 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2008 10:22 am Чет
Мнения: 12
Здравейте форумци,
работя в предприятие за производство на млечни продукти Еко Балкан. Произвежда се сирене тип моцарела, сирене, кашкавал и др. млечни продукти само и единствено от краве мляко. Искам да Ви предоставя безплатни мостри от нашите продукти и Вие да ги тествате. Ще Ви бъда благодарна за вашите оценки, мнения и препоръки.

Надявам се да одобрите идеята и да ни помогнете с вашите отзиви и рецепти във форума!


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2009 4:20 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
За да се избегнат недоразумения, ще кажа, че темата е пусната с мое съгласие! Пробвайте на воля.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2009 5:37 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Ние обичаме да пробваме, така че къде, кога, колко? Тоест, да вечерям ли предишния ден? :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2009 5:44 pm Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
petia5 написа:
само и единствено от краве мляко.


Музика за очите! А къде се дават мострите? :)


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2009 9:03 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Да не вземете сега само да се наплюскате :P, ей!


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 1:13 pm Чет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Какво значи "само да се наплюскаме"?! Ако ми е гарантирано, че всичко е от мляко, ще го плюскам редовно! Пошашавих се вече от истерията около всичките добавки в сиренцето и кашкавала.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 2:59 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
MR.LAZY написа:
Да не вземете сега само да се наплюскате :P, ей!


И аз не разбрах какво значи "само". Да не би да се очаква от нас и програма да изнасяме? Не че с пилето не можем да спретнем един дует, което вече сме правили :) ...


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 8:30 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
petia5 написа:
Здравейте форумци,
работя в предприятие за производство на млечни продукти Еко Балкан. Произвежда се сирене тип моцарела, сирене, кашкавал и др. млечни продукти само и единствено от краве мляко. Искам да Ви предоставя безплатни мостри от нашите продукти и Вие да ги тествате. Ще Ви бъда благодарна за вашите оценки, мнения и препоръки.

Надявам се да одобрите идеята и да ни помогнете с вашите отзиви и рецепти във форума!


Нямам нищо против да опитам продукция на Еко-предприятие, но преди това, дали е възможно да бъде предоставена изчерпателна информация за съдържанието в продуктите на протеини, въглехидрати и мазнини в проценти, както и сол, водно съдържание и сухо вещество. Както и какъв тип са мазнините.
По принцип, това са параметри, които е задължително да се пишат на етикета на всеки хранителен продукт.
Дори и да нямам възможност да ги опитам, тези параметри могат да ми "разкажат" достатъчно за вашите продукти.
Интересно е също къде се намира вашето предприятие, в кой край на България.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 8:59 pm Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Куцо пиле написа:
Какво значи "само да се наплюскаме"?!
Ами да взмеете да пуснете отзив, бе мацки.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 10:21 am Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
MR.LAZY написа:
Куцо пиле написа:
Какво значи "само да се наплюскаме"?!
Ами да взмеете да пуснете отзив, бе мацки.


Така като гледам статистиките, ние с Пилето сме от най-мълчаливите и затворени потребители, и изобщо нямаме навика да си споделяме впечатленията.
Аз тези дни очевидно съм се отвъртяла на писане, така че няма страшно, само да стигнем до тестването всичко ще си кажа.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 12:44 pm Пет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Маца написа:
Така като гледам статистиките, ние с Пилето сме от най-мълчаливите и затворени потребители, и изобщо нямаме навика да си споделяме впечатленията.


Точно така! Думичка няма да излезе от мен! :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 3:59 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2008 10:22 am Чет
Мнения: 12
Благодаря на всички за активността. Разчитам на Вашите мнения, рецепти и снимки. За нас като производители продуктите са с перфектно качество, произведени са само и единствено от краве мляко, без никакви сухи млека, добавки, стабилизатори и т.н. Наясно сме с мнението на търговците, на главните готвачи, както и обикновените потребители - различни гледни точки и различни мнения. Във форума обаче сте хора с отношение към храната, ценители и това което вие кажете и напишете е полезно за нас. Тъй като Еко Балкан е непопулярна марка и все още няма широко разпространение на пазара, очаквам безпристрастните Ви мнения. Първите дегустатори са маца; mr lazy и куцото пиле.
Характеристиките на продуктите можете да прочетете на mozzarella.dir.bg, а на въпроса на gotin за разпространението в Пловдив ще му отговоря в понеделник за точните магазини.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:07 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Петя, извинявай за тъпия въпрос, но какво е "Стъргано моцарелено сирене"?


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:10 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2008 10:22 am Чет
Мнения: 12
biskvitka написа:
Петя, извинявай за тъпия въпрос, но какво е "Стъргано моцарелено сирене"?

Моцарела, но настъргана. В някои заведения готвачите го предпочитат пред кашкавала за покриване на пици и други ястия - има по-добра покривна повърхност, не се разтича, не се свива и т.н.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:15 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Ясно, благодаря за бързия отговор!

На мен моцарелата не ми харесва настъргана, обичам да усещам вкуса и, а и като е нарязана на кръгчета (някои производители я правят цилиндрична, като салам) по-лесно ще ме убедят да дам повече пари за такава пица.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:34 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
petia5 , не съм чела характеристиките на продуктите в дир-а и ме интересува каква е моцарелата - прясна, узряла или и двата вида.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:43 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2008 10:22 am Чет
Мнения: 12
IPA написа:
petia5 , не съм чела характеристиките на продуктите в дир-а и ме интересува каква е моцарелата - прясна, узряла или и двата вида.

Моцарелата е прясна от краве мляко; срок на годност - 10 дни, защото няма стабилизатори.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Мар, 2009 4:54 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Не претендирам че съм била навсякъде, но прясна моцарела съм виждала да продават или натюр, или маринована, настъргана - само узрялата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 18 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB