Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:32 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 20 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Юни, 2010 11:27 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 26 Юни, 2010 10:40 pm Съб
Мнения: 2
В София ядох хубава цаца в едно бързо хранене между автогарата и централна жп гара.Рибата бе от дребната, малко препържена.Беше страхотна и изпи 3 бири за 100 грама.Готвача бе много дебел и явно това му е помогнало в рецептата.Хубава риба се пържи като след обрашняването се остави да се повтвърди.После сито и е важно да няма възможност да се слепва.Другия вариант е обрашняване с нижене на конец.Това е страхотен вариант, но изисква много усилия.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 20 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB