Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Май, 2024 6:42 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 1:09 am Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Някой да има изпитана рецептичка за начос?


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 3:54 am Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Не разбрах за какво иде реч. За...
... тортийас - латино царевичните питки или за..
... начос - ястие от накъсани прАжени тортийас с някакви подредби отгоре?

Щото за начос рецeпти много и какво ли изпитване им трябва, но правенето на тортийас голяма играчка се оказва. Тестото е елементарно, но едно разкатаване става - да са тънки - направо се отчаях.
И се сетих две неща:
- правим си ние у дома едни пърженки от тесто за хляб или каквото там тесто е останало от някой проект за пица - колкото тънки ги опънеш, толкова по-хрускави стават, и още
- срещал съм рецeпти с качамак, нарязан на пластини и запържен, а най-вкусни са
- картофените питки, предполагам всеки си е правил.

А, бе, що не оставим царевицата на ЕРД и на румънците? :lol:


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 2:46 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Ами, всъщност тези, дето са като чипс и се топят в сосче.

Кои са тези ЕРД и защо да им оставим царевицата? Аз лично много обичам царевичка, а е и полезна.


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 3:34 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
MR.LAZY написа:
Кои са тези ЕРД и защо да им оставим царевицата? Аз лично много обичам царевичка, а е и полезна.


Едър рогат добитък.


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 3:58 pm Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
ЕРД - пише го на всеки салам, четете етикетУРите, бре :lol:


Начос( nachos):
http://experts.about.com/q/764/1335824.htm
http://experts.about.com/sitesearch.htm ... ction.y=10
http://southernfood.about.com/od/cornbr ... 80118f.htm
http://experts.about.com/q/764/733307.htm
http://experts.about.com/q/764/3896131.htm


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 6:29 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
yosif написа:
ЕРД - пише го на всеки салам, четете етикетУРите, бре :lol:
Сори, ама салами не ям. А месо - доста рядко. Само когато звярът в мен заръмжи.


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 04 Яну, 2006 7:39 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Предлагам Йосиф да се прекръсти на Mr. Lazy II.! Не го мързи да търси, ама явно не му се превежда. :lol:


 Profile  
 
 Рецепта: Начос
Сготвено на: 06 Яну, 2006 11:36 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 03 Яну, 2006 9:59 pm Вто
Мнения: 16
Ето ви рецептичка за Начос.


 Profile  
 
 Рецепта: Начос?
Сготвено на: 06 Яну, 2006 1:10 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Кажи Cheeeese! :mrgreen: Добре дошла/дошъл във Форума, Сиренце! Защо не ни се представиш по-подробно :arrow: цък тук, моля!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB