Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:15 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 25 Фев, 2007 9:56 am Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
Дали можете да ми предложите рецепта за гъби кладница? Непрекъснато ги виждам в нашия магазин. Изглеждат мтного апетитни - едни такива големи. Може би първо трябва да се задушат доста, струва ми се, че иначе ще са жилави. Евентуално - панирани? Някакви идеи?


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2007 10:21 am Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Фев, 2006 4:43 pm Пон
Мнения: 81
Вегетарианска "шкембе" чорба


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 25 Фев, 2007 5:18 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Аз много ги обичам в този вариант Не са жилави, а приятно хрупкави. А и класиката леко запечени с масло и копър им отива много.


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 26 Фев, 2007 2:45 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
:) Мерси много! Ще я пробвам скоро!!! Звучи супер! :)


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 26 Фев, 2007 4:38 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 26 Фев, 2007 4:31 pm Пон
Мнения: 1
Здравей!Аз правя кладницата панирана.Първо се вари около час в подсолена вода.След това си я панираш по обикновения начин.Става страхотна и аз лично много я харесвам така приготвена. :)


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 26 Фев, 2007 5:10 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Здравей Руми,

Защо я вариш толкова дълго. Това е нежна гъба. Аз я задушавам с малко масло, докато й се изпари водата и остане на мазнина - около 15 минути.


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 23 Мар, 2007 2:33 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Такаммм Кладницата е супер гъба.
Аз лично я предпочитам пред печурката.
Става най-добре по два начина:
1. Вариант - Панирана.
2. Вариант - Салатка /маринована/.
п.п. мога да Ви светна и как се гледат,
ма не съм се ориентирал още в разделите :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB