Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 11:42 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Апр, 2007 10:01 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Бай Димо написа:
Значи имам малко повече от половин агнешка плешка искам да я направя пълнена ама няма да стане защото не е цяла,мисля да я опека във фурната.Кажете ми с какво да я направя за да стане наистина вкусно?

Бай Димо, хората, с които ще я хапвате, ядат ли дреболийки? Това е много важно като насока за пълнежа.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Апр, 2007 12:05 am Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Ное, 2006 12:51 am Чет
Мнения: 4
Location: Бургас
еми всичко ядеме обаче работата е там че имам само плешка дреболии нямам ако може рецепта без дреболии а може и да посетя месарския магазин утре ако няма да стане хубаво без дреболийките.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Апр, 2007 1:21 pm Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Бай Димо написа:
еми всичко ядеме обаче работата е там че имам само плешка дреболии нямам ако може рецепта без дреболии а може и да посетя месарския магазин утре ако няма да стане хубаво без дреболийките.

Ами аз го правя без дреболии, защото вкъщи не ги ядат. Дори да не е цяла плешката, пак можеш да я напълниш, а останалия пълнеж да сложиш отстрани. Виж някои варианти тук Весели празници и успех в готвенето :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB