Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:13 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 16 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Авг, 2007 11:01 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
Имам питане? Вчера купих 2 парчета риба тон по около 600 гр., които трябва да се направят супер диетично :mrgreen: В същото време вчера направих филе от Златна акула по следния начин:
Сложих ги в малко прясно мляко за около 10 мин., после в лимонов сок и счукан чесън, подправка за риба тип "Балканът пази своите тайни. После метнах грил тигана на котлона и всяко едно от филенцата старателно завих в алуминиево фолио, тиганът беше сух и така ги държах по 10-тина мин. от всяка страна. Стана супер.
Та... въпросът ми е: как мислите, дали рибата тон мога по същия начин да я пробвам? Опасявам се нещо да не сбъркам и да не се получи :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Авг, 2007 12:02 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Може, що да не може.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 16 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB