Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:16 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Окт, 2008 10:09 am Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
PizzaMaster написа:
Много е лесно колега. Просто използваш готварска сметана която слагаш на тигана да се загрява. Когато започне много леко да бълбука слагаш соев сос докато получиш желаната гъстота. На около 150мл. сметана се падат около 15-20мл. соев сос!

Да ти е сладко


Здрасти ПицаМастер, винаги дълбоко съм се чудила дали тази комбинация става за ядене. Готварска имаш предвид заквасена или течна в кутиите?


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Окт, 2008 7:18 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Сеп, 2008 6:50 pm Сря
Мнения: 2
Location: Варна
Здравей Маца! Става въпрос за течна сметана от кутия! Мога да ти кажа и марката която се използва - май беше Hoppla! Успех и комбинацииката си я бива :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB