Пък аз обичам простите рецепти
[hide]Хи-хи, като мен
[/hide]
Ще стане и без набухвател, но трябва да се отделят белтъците от жълтъците и белтъците да се разбият на сняг. Те се прибавят най-накрая към тестото, като се бърка на ръка, с широка шпатула, за да остане тестото пухкаво.
Няма да се надигне много.
С това количество продукти ще се получи едно съвсем миниатюрно сладкишче (50 г брашно е по-малко от 1/3 ч.ч.), с размери около 10 на 15 см
, а с това количество захар и шоколад ще е доста сладко, ама може и да греша; сигурно целта е да се хапне съвсем мъничко...
Hard_life, разкажи после, какво е станало
P.S. Нищо не споменават за това, на каква Т се разтопява шоколадът и че сместа се оставя да се поохлади малко, преди да се добавят яйцата, за да не се получи омлет.