Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:36 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
 Рецепта: Твърд шоколад
Сготвено на: 24 Сеп, 2007 11:37 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Сеп, 2007 8:03 pm Нед
Мнения: 2
Алеко написа:
Добре дошъл, Макс.

Зависи какво разбираш под "твърд". Да става за удар по главата на любимата, или само да не се топи в ръчичката, докато го поднасяш към устата?

Имаше преди време едно предаване на оня ингилизин, Блументал, където разправяше за различните температури, при които се обработва шоколада. Ама тъй като съм проЗд, не запомних нищо, въпреки че го гледах няколко пъти на повторение по различните програми.


Ок, значи оставяме варианта с нетопенето в ръчичката. Ще ти бъда благодарен, ако споделиш каква е тайната.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB