Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 1:52 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Яну, 2008 9:58 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Много благодаря за съвета! :) Аз сложих малко сол едва след зехтина, което подозирам не позволи на спанака да омекне. Този извод си правя от зелените салати, които ако първо са посолени, а после овкусени с мазнина и оцет, заприличват направо на умрели. Обаче спанакът е със значително по-плътни листа, т.е. би трябвало ако първо се посоли и разбърка, да се получи...


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Яну, 2008 2:08 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Яну, 2008 5:36 pm Нед
Мнения: 5
Location: Guadalajara Испания
От салатите със спанак които сам правил никога не сме го попарвали.Незнам както вече казахте сигурно е от сорта.Пробвай да слоиш зехтина на края и да видим какво ще се стане :roll: Успех


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB