Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:28 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Яну, 2008 6:19 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Ное, 2007 1:02 am Вто
Мнения: 98
Location: Атина
Много апетитни са всички мнения:ligi: ...Обещавам да ги изпробвам всичките!Обичам пилешко,особено бутчета,дробчета и др.джунджурии.Проблема с бялото месо е,че е безвкусно,(ама полезно ;) затова го съпровождам с много подравки,сосчета и заливки.В заведение ядох на сач и о-о-о :facelick: беше нещо страхотно!Казаха ми,че го накисват в марината от водка и кисело мляко
и затова става меко и сочно.Досега не съм успяла да намеря точните съставки на тази чудна марината в никоя книга :( ...


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Яну, 2008 6:46 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Моето мнение е, че бялото пилешко месо търпи кратка топлинна обработка, иначе става сухо.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot], Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB