[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3920: file_get_contents(http://kulinar.bg/?load=Open::Services::RightForumWidgets): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable
как се съчетават грис и тиква?
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Окт, 2019 5:59 am Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Яну, 2008 4:36 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Идея нямам как са изглеждали тези "топки", но по съставките съдя, че е било нещо доста вкусно. Според мен грисът и тиквата трябва да се обработят поотделно и след това да се смесят с другите съставки, а от сместа да се направят "топки". Ако е имало някаква допълнителна топлинна обработка на готовите "топки4 (запечени или пържени) според мен би трябвало да се прави при висока температура, за да постигнеш бързо коричка, но без да изсушаваш или омазняваш вътрешността...


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2008 11:04 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Яну, 2008 1:57 pm Сря
Мнения: 2
Meg, много ти благодаря за вниманието! Аз се допитах до човека, който ги беше правил, но той не си спомняше особено тази случка :-) . Иначе отговорът беше, че се правели като грис халва, а тиквата отделно се сварявала и пюрирала, после двете неща се смесвали и се оформяли топчетата. В най-скоро време смятам да импровизирам по този спомен...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB