Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:10 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Фев, 2008 7:14 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
миш маш написа:
Аз си го представям като цяло парче което да шпековам по някакъв,начин и да го изпека цяло,но не съм правила.


Шпиковаш с чесън, морков, бекон или каквото си харесваш. Запечатваш, като запържваш от всички страни на силен котлон. Прехвърляш в тава, добавяш марината (ако има) или някакъв алкохол и бульон / вода, печеш под фолио до готовност, после без за коричка.


миш маш написа:
А каква марина за телешко,(говеждо) може да се използва.


Каквато и за други меса - концентрат или вино, може и бира, лимонов/портокалов сок, чесън, горчица, подправки.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Фев, 2008 9:49 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Алеко написа:
Що не направиш един роустбийф?


Защото е прекалено жилаво.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Фев, 2008 1:53 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аха,наистина.Ама няма да го хвърля.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB