Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:38 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Мар, 2008 5:24 pm Чет 



Във всеки сладкиш, в който има какао/шоколад и прочие обикновенната захар може да се замени с кафява. Не може, а според мен трябва.


  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB