Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:10 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Апр, 2008 10:19 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Kabal написа:
Ами най тънко може да се нареже на машините в Била на 0.7мм иначе се късат парчетата. Аз така правя рулца но от прегъването не мисля че може да не се развива.


:) Ама защо сте толкова задръстени, бе... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Я му цапнете по едно алуминиево поп-нитче и работата ще заспи...
А съвсем сериозно - IPA е права, когато беконът или шунката са нарязани натънко те се увиват идеално, а освен това, самата панировка е вид перфектно лепило - в момента на пърженето панировката, която е проникнала и под бекона/шунката светкавично се коагулира, т.е., няма нужда от никакви специални техники и технологии, включително и клечки, та ако ще и да имат след пърженето вкус на сьомга с черен хайвер... :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB