Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Апр, 2020 7:57 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 2:10 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Апр, 2008 2:45 pm Вто
Мнения: 4
Location: Варна
Интересува ме може ли да заменя маскарпонето със някакъв вид сирене


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 2:18 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Можеш разбира се,варианти има но няма да е същото.


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 2:28 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Смея да твърдя, че с Ескиза (Exquisa) става дори по-вкусно. Тествано многократно. Става и с Крафтовата Филаделфия.


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 2:33 pm Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Аз пък за пръв път чувам, че може да се прави с маскарпоне :mrgreen:


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 2:56 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Куцо пиле написа:
Аз пък за пръв път чувам, че може да се прави с маскарпоне :mrgreen:


И аз.

MR.LAZY написа:
Смея да твърдя, че с Ескиза (Exquisa) става дори по-вкусно. Тествано многократно. Става и с Крафтовата Филаделфия.


Съгласна съм с Мистъра.


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 3:50 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
То си е въпрос на вкус. С маскарпоне става доста приятно, изискано и доста джобонатоварващо също.
Аз лично съм проста и го правя с най-простото крема-сирене, от онова, старото.
Точно тази комбинация от солено крема-сирене и сладко сладко (извинете ме за тафтологията) ми побърква вкусовите рецептори.


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 4:02 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Апр, 2008 2:45 pm Вто
Мнения: 4
Location: Варна
Благодаря на всички за съветите


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 4:05 pm Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Маца написа:
Точно тази комбинация от солено крема-сирене и сладко сладко (извинете ме за тафтологията) ми побърква вкусовите рецептори.


Точно, точно, и моите също :)


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 4:08 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Маскарпонето е с масленост около 60% и с него става зверски тежко.
Крем-сиренето (Крафтовото и на някои други фирми) е към 30%.


 Profile  
 
 Рецепта: Чиизкеик
Сготвено на: 16 Апр, 2008 7:13 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
biskvitka написа:
Маскарпонето е с масленост около 60% и с него става зверски тежко.
Крем-сиренето (Крафтовото и на някои други фирми) е към 30%.


Брей, даже диетично съм го била харесвала. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB