Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:09 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Юни, 2008 12:08 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Точно за какви риби става въпрос, ако все още искаш съвети?


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Юни, 2008 10:29 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Гоце, що се отнася до рецепти за рибни ястия, мисля, че имаш богат избор в сайта. За това, как се сервират, можеш да се поразходиш из нета, или да си купиш една книга с рибни ястия - обикновено там добре са аранжирани порциите. Хаивер зависи какъв ще сервираш - ако е тарама, се гарнира с черни маслини, магданоз и лимон. Сервира се с блини или препечен хляб. Ако е истински черен хаивер - се сервира в оригиналната кутийка (за да не се повредят зърната) върху ледено легло, с лъжичка, блини или препечен хляб и водка. Мисля, че и илюстрация за това, ще намериш в нета. А за другите тути фрути ди маре, зависи от рецептата. Само да знаеш, че на запад е прието да се сервират малки количества в големи чинии и се набляга на украсата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB