Маца написа:
Аз лично първо добавям сиренето, а след това яйцата. Това е с цел да изври излишната вода от сиренето и да не се налага прекалено продължителна обработка на яйцата.
Предпочитам кромид стар лук пред пресния, може би като контрапункт на всичкото това зеленило.
И честно казано не си представям в тази комбинация да сложа препечено брашно. За мен това си е диетично ядене, а брашното определено не е от този тип.
Друго, което се сетих са подправките. Малко странно звучи на такова ядене, но обикновено слагам бял пипер (ако няма да яде детенце) и мъ-ъ-ъ-ничко индийско орехче.
Идеално, добавките ти са перфектни, аз също вместо черен пипер ползвам бял, и също бих добавил мъничко индийско орехче, носи.
Само не разбрах кое е "недиетичното" на препеченото брашно в сравнение с яйцата или сиренето?
А, да добавя, брашното не е препичано заедно с добре прошарена вратна пържала, а класически - на сух тиган...