Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:53 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Авг, 2011 11:45 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
И това сега го виждам! Имам щастието да съм опитала само истински шафран, благодарение на Кристи! Ползвам го вече три години, и изобщо не е изветрял. На ястие слагам по три-четири, максимум до 5 косъмчета, и ароматът е доста силен. Това количество, разбира се, не може да оцвети равномерно цялото ястие. Свършва ми за съжаление, така че ще трябва да си купя някакъв от тук и тогава ще мога да разбера разликата или приликата. За ориз не съм го ползвала все още, но определено сме пристрастени към риба(пангасиус- най-често), във фолио, със червен лук, домат, кръгче чушка, шафран, зехтин и соев сос.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Авг, 2011 2:10 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Като видях заглавието и се зачудих кой .... е измислил това малоумно заглавие:))

Миш, моят е същият като твоя, а е купен от тук:) И не е изветрял, въпреки че и той е от доста време.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB