Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:46 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Юли, 2008 8:27 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
gotin написа:
...Почти всички джанки от зелени стават жълти, а после червени, затова е доста рисковано да се твърди, че спокойно може да се замести синята слива с произволна червена...
Точно толкова ще бъде разумно, колкото и да се замести елитна сливова ракия с произволна джанкова.


Готин, вярно е, че има разлика, ако са джанки. Но аз отговарям на standpz, които пише за сливи. А сливите, като се готвят, се използва една и съща технология а и по вкус са сxодни.. Затова аз спокойно бих заменила един вид с друг.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Юли, 2008 7:18 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
kristi написа:
gotin написа:
...Почти всички джанки от зелени стават жълти, а после червени, затова е доста рисковано да се твърди, че спокойно може да се замести синята слива с произволна червена...
Точно толкова ще бъде разумно, колкото и да се замести елитна сливова ракия с произволна джанкова.


Готин, вярно е, че има разлика, ако са джанки. Но аз отговарям на standpz, които пише за сливи. А сливите, като се готвят, се използва една и съща технология а и по вкус са сxодни.. Затова аз спокойно бих заменила един вид с друг.

Най-определено грешиш, но не ми се спори...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB