Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 10:08 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Сеп, 2008 7:57 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 25 Авг, 2008 1:24 pm Пон
Мнения: 7
Location: Сливен
бисквитка, това го мислих, но дали ще стои без форма?


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Сеп, 2008 5:37 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
С цедено мляко може да се замени заквасена сметана, като се постави на дебел слой върху блатове или бисквити.

Ако искаш да е тип парфе, трябва да използваш метален ринг или тортена форма и пак да е върху тестена основа, която да дръпне още от влагата на млякото.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Сеп, 2008 9:23 am Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Сеп, 2008 10:45 am Чет
Мнения: 25
Location: Гр.София
биорест пишете в гогъл и ще излезе
Това е сайта който ви трябва.Доколкото знам е единствения вносител на тези продукти за България.Човека е професионален готвач и май продава и на дребно идва и ти обяснява подробно,ако трябва прави демонстрации.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 24 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB