Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:47 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Авг, 2008 9:29 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Дима, намерих как се прави фондан за глазура, но технологията е доста комплексна и нямам време да я преведа сега. Ако говориш френски, отиди на google.fr и ще намериш лесно. Ако не - като имам повече време, ще преведа. Но трябва готварски термометър, защото температурата е много важна за да стане хубав фондан.


 Profile  
 
Сготвено на: 29 Авг, 2008 9:44 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Ммм,много вкусно звучат всичките предложения!С времето ще изпробвам повечето от тях.Сигурна съм,че и върху всякакви мъфини глазурата ще е вкусна,но от тестото за торти мъничките кексчета ще се получават с по-правилни форми и така украсени ще са направо малки бижута!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB