Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:41 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 
Message
Сготвено на: 21 Сеп, 2008 12:25 am Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Сеп, 2008 10:45 am Чет
Мнения: 25
Location: Гр.София
Еми,Биск кво го мислиш под грила под грила.Знаеш ли важно е когато отпуснеш чушката на тебе да ти харесва другото е дрън-дрън :)


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Сеп, 2008 7:50 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Има и още един варянт за чушките. Пекът се в 2 тройни чушкопека (не харесвам тройните) или в нещо дето пече много бързо след това топли се затвярят в буркани и от топлината се вакумират и сте готови. Няма нужда от замразяване или стерилизиране. Не съм го тествал но в бачкане колегите го правят не за първа година.....


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Сеп, 2008 5:29 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Kabal, майка правеше така, но слагаше и аспирин в бурканите. Ако си със здрав стомах, става, да му мислят язваджиите и гастритниците :cry:

Гункан, :cheers:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB