Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:49 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 32 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
 Рецепта: Суши
Сготвено на: 21 Сеп, 2008 10:14 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Гункан написа:
.За финал ще ви кажа,че искренно завиждам на хората които не са опитвали суши.

Значи и аз съм щастливка. :mrgreen:


 Profile  
 
 Рецепта: Суши
Сготвено на: 23 Сеп, 2008 9:47 am Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Явно Гункан има предвид факта, че на всеки, който не е опитвал Сиши му предстои невероятното удоволствие. Както при четенето на книги - завиждам на всички, които все още не са прочели някои книги и им предстои да изпитат тръпката. :)


 Profile  
 
 Рецепта: Суши
Сготвено на: 23 Сеп, 2008 11:04 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Сеп, 2008 10:45 am Чет
Мнения: 25
Location: Гр.София
Много е важно първото впечатление.Избягвайте места където сушито е подозрително евтино,или такива които имат притурка по между другото.Много рискувате,после ще трябва да се убеждаваме наново :lol: На всички ни е ясно,че тук няма къде да се опита типично японско суши,но пък е и съмнително дали вкусът му ще ни допадне.Версиите които се предлагат на пазара са поевропейчени та даже на места побългарени(разбирай развалени).Доста суши заведения се появиха за да им хванеш дирите на добрите майстори на суши които за момента не са много.Има обаче тенденция да стават повече това зависи и от собствениците на заведенията.За да имаш качествен продукт трябва да инвестираш в персонала и в продуктите разбира се,малко сме далече,но има проблясъци дано не са временни.Хубави продукти за суши могат да се намерят.Примерно нори ямамамотояма в трите си разцветки е невероятно вкусно и въобще не е жилаво.Не се лъжете с уасаби на паста сухото е класи над това.Разбира се и там си има значение марката.За ориза няма какво да коментираме.Оцета е как без него,няма да стане хубав оцет е мицкан да вярно,че е скъп,но беше и по скъп,така че има надежда.Колкото повече вносители влизат на пазара толкова повече ще падат цените,а това е неизбежно предвид това,че търсенето се увеличава.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 32 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB